Padelschool

Padel Dam biedt een volledig programma aan voor padeltrainingen. Professioneel, kwaliteitsgericht, flexibel en FUN zijn de uitgangspunten van onze trainingen. De trainingen zijn voor elke niveau en leeftijd en kunnen zowel overdag als in de avonduren plaatsvinden. We hebben momenteel erg veel aanvragen voor lessen. Ben je toevallig ergens overdag beschikbaar dan heb je meer kans dat je sneller ingedeeld kan worden.

Door het nemen van lessen verhogen we uw niveau wat zorgdraagt voor het verhogen van het spelplezier. Er valt ontzettend veel te leren. Denk maar aan het tactische inzicht, verschillende soorten typische padel slagen (bandeja, chiquita, vibora, bajada de pared) en nog zo veel meer! Padel goed spelen is lastig, maar door veel te trainen zal het steeds beter gaan en wordt het spelen steeds leuker. 

Wil je meedoen aan groepslessen, maar je hebt nog geen vaste groep? Geen probleem, we zullen je inroosteren met één van de bestaande groepen. De trainingen worden gegeven door één van onze gecertificeerde trainers uit ons team.

Klik hier om in te schrijven voor training.