Padelschool

Padeldam biedt een volledig programma aan voor padeltrainingen. Professioneel, kwaliteitsgericht, flexibel en FUN zijn de uitgangspunten van onze trainingen. De trainingen zijn voor elke niveau en leeftijd en kunnen zowel overdag als in de avonduren plaatsvinden. Ben je toevallig overdag beschikbaar dan heb je meer kans dat je sneller ingedeeld kan worden.

Door het nemen van lessen verhogen we uw niveau wat zorgdraagt aan het verhogen van het spelplezier. Er valt ontzettend veel te leren. Denk maar aan het tactische inzicht, verschillende typische padel slagen (bandeja, chiquita, vibora, bajada de pared) en nog zo veel meer! Padel goed spelen is lastig, maar door veel te trainen zal het steeds beter gaan en wordt het spelen steeds leuker. 

Wil je meedoen aan groepslessen, maar je hebt nog geen vaste groep? Geen probleem, we zullen je inroosteren met één van de bestaande groepen. De trainingen worden gegeven door één van onze gecertificeerde trainers uit ons team.

Tarieven & inschrijven

U kunt zich weer aanmelden voor een nieuwe reeks lessen! In de vakanties en op feestdagen worden er geen lessen gegeven. Feestdagen worden ingehaald in de inhaalweken. 

In het onderstaande schema staan onze tarieven per persoon voor de verschillende lestypen:

Lestype

Lessen

Overdekte baan

Dal uren

Buitenbaan

Dal uren

Overdekte baan

Piek uren

Buitenbaan

Piek uren

Privéles

 8

€ 520

€ 480

€ 560

€ 520

Groepsles 2 personen

 8

€ 260

€ 240

€ 280

€ 260

Groepsles 3 personen

 8

€ 173

€ 160

€ 187

€ 173

Groepsles 4 personen

 8

€ 130

€ 120

€ 140

€ 130

bedrag is pp. inclusief baanhuur en evt. gebruik materiaal

Dal uren

 Ma t/m zon tussen 09.00 en 17.00 uur + vrij/zat/zon na 17.00 uur

Piek uren

 Ma t/m don vanaf 17.00 uur

(geen les week 52, 1 en 8  ivm kerst- en voorjaarsvakantie)

 

Klik hier om in te schrijven voor training.