+31 639 456 515 - info@padeldam.nl

OVER ONSBeste vriend en vriendin van Padel Dam,

Sinds januari 2018 is onze mooie padelclub weer open met vier splinternieuwe Adidas padelbanen. Deze liggen naast de tennisbanen van de Tennisvereniging Geuzenveld, en met de nieuwe ondergrond, is plasvorming op de banen tot het verleden behoren.

Padel Dam groeit hard, daarom willen we graag zo snel mogelijk ook indoor banen gaan bouwen. In de tussentijd is er een gezellig clubhuisje neergezet en eigen kleedkamers/toiletten zijn inmiddels aangelegd.

Kom padellen op onze mooie banen, ook in de winter gaan we gewoon door! Vamos!

PADEL IS A LIFESTYLE!


Toegankelijk, laagdrempelig, voor iedereen.

Wij kunnen nu verder bouwen aan een gezellige en sportieve club waar alles om padel draait. Denk aan toernooien, competitie, clubladders, padeldays en veel vrij spelen. Ook worden er regelmatig clinics van topspelers organiseert, clinics voor bedrijven of familiedagen, lessen gegeven en padelreizen georganiseerd.


DOELGROEP


Padel is de sport voor iedereen. Waarom?

Eenvoudig te leren en geschikt voor jong en oud.

Het scoreverloop is hetzelfde als bij tennis en veel spelregels zijn vergelijkbaar. Maar er zijn ook grote verschillen: de omringde baan, het makkelijk hanteerbare racket en de verplichte onderhandse opslag zorgen ervoor dat padel eenvoudig te leren is. Beginnende spelers kunnen al snel een leuke partij met veel rally’s spelen, want de bal blijft doorgaans langer in het spel dan bij tennis en squash. Omdat het spel fysiek minder zwaar is dan squash is het bovendien geschikt voor jong en oud. En dus erg laagdrempelig om een partij / competitie / toernooi te spelen.

Een echte familie sport. Door 2 tegen 2 te spelen, is padel één van de weinige sporten waar vader, moeder en kinderen (of zelfs opa en oma) met veel plezier tegen elkaar kunnen spelen en iedereen zijn bijdrage kan maken aan het vervolg van het punt.

SPONSORING


Sport en Sponsoring zijn nauw met elkaar verbonden. Ook Padel Dam heeft sponsoren nodig. We hebben nog ruimte om 2 banen te vernoemen naar een sponsor. Er is tevens nog ruimte voor aankleding in het park. Mocht je interesse hebben of iemand weten die die meer wil weten over de sponsorpakketten horen wij het graag.

Heel veel dank voor de input en de steun die jullie het afgelopen jaar hebben gegeven. We verheugen ons enorm op het nieuwe seizoen!

Tot snel bij Padel Dam!

Marc, Hein en Frits.


CLUB

PADEL DAM

CONTACT

Follow us

Powered by Syltek Solutions