Lesaanvraag zomervakantie

21 juni 2021


Afgelopen periode zijn er veel aanvragen binnen gekomen om te lessen. Helaas hebben wij tot nu toe niet iedereen kunnen plaatsen. Gelukkig hebben wij nu gedurende de zomervakantie (08/06-20/07) een mooi aanbod! Wij hebben twee extra trainers voor deze periode gevonden die erg flexibel zijn waardoor het voor iedereen mogelijk is om gedurende deze periode te kunnen lessen!

Met trots kunnen wij u vertellen dat Giovanni Bos en Tymo Berger ons voorlopig zullen versterken! Beide hebben ze een enorme rugzak aan kennis! Dit komt mede doordat Giovanni in het Nederlands Team speelt, en Tymo een tijd in Spanje heeft gewoond om full time te trainen in Padel! Hieronder stellen ze zich kort voor:

-        Ik ben Giovanni, ik ben 21 jaar en ik zit in het Nederlands Team padel. Eind juni ga ik naar het EK in Marbella om Nederland te vertegenwoordigen. Eind 2019 ben ik naar het EK in Lissabon geweest. Daarnaast ben ik 3 maanden in Madrid geweest bij padelschool M3, wat één van de beste padelscholen van de wereld is. De nummers 1 van de wereld trainen daar ook en ik heb ook training mogen krijgen van hun trainer Mariano Amat. Hierdoor heb ik veel kennis opgedaan die ik graag met mensen wil delen. Deze zomer sta ik bij PadelDam om zoveel mogelijk mensen de fijne kneepjes van padel te leren. Ik heb er heel erg veel zin in en ik hoop jullie ook! Ik ben vanaf 8 juli tot en met 20 augustus van maandag tot en met vrijdag beschikbaar.

-           Hoi padellero’s, mijn naam is Tymo Berger, 23 jaar oud en (net als vele andere) padelverslaafd. Door deze verslaving sta ik veel op de baan en dit heeft zich beloond met een plaats bij de selectie van het Nederlandse team dat mocht uitkomen op het EK in Rome in 2019. Hiernaast heb ik in Madrid getraind bij M3 Padel Academy om mijn speel- en train skills op te krikken. Dus heb jij zin om deze zomer je niveau bij te spijkeren? Aarzel dan niet, er staat een super team klaar bij padeldam om je te helpen! Tot op de baan!

Bent u enthousiast geworden? Klik hieronder op een nieuw inschrijfformulier die speciaal gemaakt is voor dit aanbod! 

https://www.padeldam.nl/form/lesaanvraag_zomervakantie

 

Nieuwscategorieën