Inschrijving Voorjaarscompetitie 2023 Geopend!

02 november 2022


Ondanks dat de wintercompetitie nog moet beginnen, is de inschrijving voor de voorjaarscompetitie alweer geopend! Jij kan als team vanuit Padel Dam hieraan meedoen. Je speelt wekelijks een wedstrijd tegen een ander team! 

In totaal duurt de competitie 5 speeldagen en deze speeldagen vinden plaats in week 14, 15, 16, 19 & 20. Week 18 & 21 zijn bestemd als eventuele inhaalrondes. 

Jouw team bestaat uit minimaal 4 personen. Gedurende elke dag speelt jouw team 4 wedstrijden (met 4 teamgenoten speel je dus 2 wedstrijden per persoon!). Het wordt aangeraden om een team van meer dan 4 personen te creëren dit i.v.m. blessures en/of beschikbaarheid. De maximale grootte van een team is 6 personen.

Niveaus
Er zijn 7 verschillende niveaus waarop gespeeld wordt: 
•    CUPRA Eredivisie: wedstrijdspelers (alleen op aanvraag)
•    Hoofdklasse: wedstrijdspelers (alleen op aanvraag)
•    1e t/m 5e klasse (wordt bepaald aan de hand van je DSS-rating bij de KNLTB)  
Eredivisie & hoofdklasse spelen alleen op zondag en indoor, de overige niveaus kunnen kiezen tussen vrijdag, zaterdag of zondag en of ze overdekt of buiten willen spelen.    

Promotie en degradatie
Vanaf 2022 wordt tijdens alle padelcompetities gespeeld om promotie/degradatie. Hierdoor zal er een piramidale opbouw van klassen ontstaan, waardoor uiteindelijk de niveauverschillen in de klassen kleiner worden. De teamrechten gelden per competitie. Een team promoveert of degradeert dus naar dezelfde competitie het jaar daarna. Bijvoorbeeld: een team wordt kampioen in de voorjaarscompetitie 2022 en promoveert naar een hogere klasse in de voorjaarscompetitie 2023.

Nieuwe Damescompetitie
Naar aanleiding van een succesvolle pilot van een damescompetitie in Noord-Brabant wordt met ingang van de voorjaarscompetitie 2023 een damescompetitie aan het competitieaanbod van padel toegevoegd. Deze competitie wordt aangeboden op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Het kan zijn dat de KNLTB bepaalt op welke dag de damescompetitie wordt gespeeld, dit is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Competitiekosten
Een deelname aan de competitie kost in totaal €315,- voor buiten spelen en €465,- voor overdekt spelen. Deze kosten zijn opgebouwd uit baanhuur, ballen en inschrijfgeld voor het team zoals hieronder te zien is.

1. Baanhuur voor de thuiswedstrijden (2 of 3 keer) t.w.v. €468 (buiten) / €540 (overdekt)
Je speelt in totaal 2 of 3 thuiswedstrijden. Wij boeken per team 2 banen voor beide 3 uur lang.* 
*Op vrijdag boeken we 2 banen voor 2.5 uur per baan voor je.
*We proberen altijd 2 banen tegelijkertijd naast elkaar te boeken, in enkele gevallen is dit niet mogelijk en krijg je één baan voor langere tijd. Dit proberen we wel altijd te vermijden.

2. Ballen voor de thuiswedstrijd t.w.v. €60,-
Je krijgt bij elke thuiswedstrijd 2 kokers Siux ballen. Deze ballen mag je na de wedstrijd houden! 

3. Inschrijfgeld team t.w.v. €32,00
De KNLTB vraagt per ingeschreven team €32,00 inschrijfkosten. 

KNLTB Lidnummer
Voor het spelen van competitie heb je een licentie nodig bij Padel Dam. Met deze licentie kan je een jaar lang deelnemen aan alle KNLTB competities en toernooien. Heb je deze licentie niet? Dan kan je deze aanschaffen voor €30 per persoon
Een licentie aanschaffen bij Padel Dam kan via de volgende link: https://www.padeldam.nl/lid-worden 

Extra’s als competitieteam van Padel Dam
Omdat wij van Padel Dam het super vinden als jullie meedoen als team van Padel Dam, willen wij jullie ook graag wat extra’s bieden. Daarom bieden we alle teams die meedoen aan de voorjaarscompetitie de volgende extra’s aan:
1.    Een Padel Dam shirt voor elk teamlid (max. 6 teamleden)
2.    Op zaterdag 18 maart en zondag 19 maart organiseren we een speciale dag voor alle competitieteams. Beide dagen bevatten een combinatie van padel en een hoop gezelligheid.
3.    Op 25 & 26 maart en 1 & 2 april organiseren we trainingsdagen voor alle competitieteams waaraan ze deel kunnen nemen voor een gereduceerd tarief. Meer informatie volgt later.

 *Beperkt aantal overdekte plekken*

Omdat we de beschikking hebben over slechts drie overdekte banen, hebben wij een beperkt aantal beschikbare plekken voor de overdekte banen.

  • Vrijdag: VOL (alleen nog buitenbanen)
  • Zaterdag: 2 plekken
  • Zondag: VOL (alleen nog buitenbanen)

Inschrijven
Zijn jullie nu helemaal enthousiast geworden en willen jullie graag meedoen als team van Padel Dam?
Schrijf je dan nu in met jouw team via onderstaande link. 

Inschrijven Voorjaarscompetitie 2023

Voor vragen kan je contact opnemen met Wouter via 0628098196

Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 3 februari 2023

Nieuwscategorieën