Corona update 15-12

14 december 2020


CORONA UPDATE 15 DECEMBER:  

Zoals op 14-12 bekend is gemaakt, gaat de maximale groepsgrootte van 4 weer terug naar 2 personen. Helaas mogen we hierdoor nog maar met maximaal 2 personen (exclusief trainer) op de baan staan.

Het dus niet toegestaan om padel te spelen met 4 personen. We hebben daarom bij playtomic ingesteld dat het alleen mogelijk is een baan te huren met 2 personen t/m 19 januari.

Wilt u met z’n 2e een baan boeken of wilt u een les met maximaal 2 personen? Dit is gelukkig nog mogelijk. We geven op de baanhuur nu zelfs 50% korting! Lessen kan nu voor slechts €40 euro per uur!

Recent hebben wij een ballenkanon aangeschaft, hiermee kunt u goed uw technische en enkele tactische vaardigheden trainen! De kosten voor deze machine bedragen €30 per uur, dit is incl. baanhuur en gebruikt van het materiaal.

Wilt u een boeking maken met 2 personen, doe dit via de site of de app playtomic. Wilt u een les boeken met maximaal 2 personen of gebruik maken van het ballenkanon? Neem dan contact op (via whatsapp) via +31639456515!

Wij wensen jullie via deze weg alvast veilige feestdagen en goed begin van 2021.
Wij hopen u weer vanaf 20 januari met 4 personen te mogen ontvangen.

Sportieve groet,

Padel Dam

Nieuwscategorieën