Bedrijvencompetitie Winter 2021/22

30 september 2021


Vooruitkijken, snel keuzes maken, samenwerken & anticiperen op gebeurtenissen om je heen zijn vaardigheden die je samen met je collega’s verbeterd, in een andere setting dan op de werkvloer. Sportief, uitdagend & sociaal. Deze bedrijvencompetitie heeft het allemaal!

De bedrijvenpadelcompetitie houdt het volgende in: Eén keer per twee weken vindt een speelronde plaats op onze overdekte binnenbanen. Je speelt in een poule van 8 teams, dit zijn allemaal bedrijven uit de regio Amsterdam. Tijdens elke ronde worden er 4 dubbelwedstrijden gespeeld. Als jouw team uit minimaal 4 spelers bestaat, zijn dat 2 wedstrijden p.p. per ronde. De competitie wordt in de volgende weken gespeeld: week 46, 48, 50, 2, 4. 6 & 8. De wedstrijden worden gespeeld op vrijdag. Aanvangstijden van de wedstrijden zullen plaats vinden tussen 16:00 en 21:00, de exacte aanvangstijden zullen in overleg nader bepaald worden. Komt een vrijdag niet goed uit? Dan bepalen de captains onderling een andere speeldatum. De uitgekozen inhaaldag en tijdstip worden 21 dagen voor aanvang met Padel Dam gecommuniceerd. Annuleren kan tot 14 dagen van te voren.

In week 11 zal de finaledag plaatsvinden. Alle teams worden op 18 maart uitgenodigd om aanwezig te zijn en de finales te spelen onder het genot van een drankje. Je speelt om een mooie prijs en de eer om als bedrijf de padelkampioen van Amsterdam genoemd te mogen worden!

Lijkt jullie dit leuk en willen jullie als bedrijf hieraan meedoen? Schrijf je dan gelijk in met je team via het volgende dit formulier! Heb je nog vragen? Stuur een mail naar [email protected] of bel/app Wouter op +31628098196. Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 22 oktober en publicatie van de competitie-indeling zal in week 44 plaatsvinden.

Benieuwd naar de voorwaarden? Neem ook dan contact op met Wouter!

Pakken jullie de beker af van NMBRS, de huidige kampioenen?

We hopen u met enthousiasme te mogen ontvangen! 

Nieuwscategorieën