FAQ

  • Hoe boek ik een baan?

Een baan boeken en betalen gaat heel makkelijk via onze site of via de app Playtomic. Je kunt de baan 21 dagen van tevoren boeken. Op de doordeweekse dagen kan je jouw baan voor 16:00 uur goedkoper krijgen al vanaf €20,- euro per uur en dit geld ook in de weekenden na 12.00 uur. 

 

  • Kan ik rackets en ballen huren/aanschaffen?

Wij verhuren rackets voor €4,- per stuk. Als je op zoek bent naar een eigen racket, kan je bij ons ook rackets testen en vervolgens aanschaffen! Ballen zijn tevens bij ons te koop.

 

  • Kan ik mijn reservering (i.v.m. slecht weer) wijzigen / annuleren?

Jouw reservering kan je via de app tot 48 uur van tevoren kosteloos wijzigen / annuleren. Bij een annulering binnen de 48 uur proberen wij eerst jouw slot op te vullen met een andere boeking. Wanneer ons dat lukt krijg je een voucher van de baanhuur die je binnen 90 dagen kunt gebruiken. Lukt het ons niet om jouw slot te vullen, dan geven wij helaas geen geld terug/dient u de baanhuur te voldoen.

Wanneer er slecht weer op komst is kan je tot maximaal 30 minuten voor aanvang van jouw buiten boeking annuleren wanneer er volgens het KNMI tijdens jouw boeking code geel/oranje/rood is in Noord-Holland betreffende windstoten, hozen, onweersbuien of zware regen. In alle andere gevallen bepaalt Padeldam of de banen bespeelbaar zijn. Wij gaan uit van: 'Bij geen bericht gaat het door'. In alle andere gevallen berichten wij je 60 tot 90 minuten voor aanvang van jouw boeking.

 

  • Verkopen jullie ook contractbanen / abonnementen? 

Je kan bij ons terecht voor contractbanen. Je hebt dan elke week op hetzelfde tijdstip dezelfde baan! Voor meer informatie hierover kan je contact met ons opnemen.

Abonnementen verkopen wij niet.